Tomek Noémi - Ébresztő

CSALÁDI MINTÁK • KAPCSOLATOK • PÁRKAPCSOLAT

Vannak dolgok, amelyek már azelőtt léteznek, hogy láthatnák őket fizikai valójukban. Mint egy gyermek, aki anyja méhének biztonságos ölelésében, észrevétlen kezdi az életét. Ott fejlődik, egészen addig, amíg készen nem áll arra, hogy világra jöjjön.

Így lett ez a könyv is. Nem írtam meg, mert megíródott. Még nem vettem észre, de már itt volt, és hétről hétre gyarapodott. 2019 október 2-án fogant meg, akkor, amikor megjelent az Örömvilág podcast első epizódja. Onnantól szerdánként jöttek az újabb és újabb témák tudatosságról, önismeretről, útkeresésről. Amikor belekezdtem, még magam sem hittem, hogy minden hétre lesz egy fél órányi mondanivalóm. De az idő rácáfolt a kételkedésemre, mert mindig jön egy impulzus, egy kérdés, egy tapasztalat, és mindig megszületik egy újabb hanganyag.

Hosszú évek óta dolgozom Segítőként, Ébresztőként egyéni folyamatokban és csoportokkal egyaránt. Mára több tízezrek kezét fogtam hosszabb-rövidebb ideig, átsegítve őket nehéz élethelyzeteken, megértéseken, elengedéseken. Támogatva őket abban, hogy mélyebben megismerjék és jobban megértsék önmagukat.

Vannak, akik nem engedhetnek meg maguknak terapeutát, gyógyítót vagy tanfolyamot, nos, nekik és értük is készítem az Örömvilág podcast adásait.

A legnagyobb nyertese én magam vagyok annak, hogy anno belekezdtem. Az Örömvilág podcast lett ugyanis a saját önismereti-terápiás folyamatom vezérfonala.

Szépen lassan megnyíltam... Kinyílt a szívem, meggyógyult a lelkem, megváltozott az életem.

Ez a könyv összesen negyven Örömvilág podcastepizód mondanivalóját öleli fel, három nagy témakörbe rendezve. Azokat a témákat választottam ki, amelyekkel minden önismereti folyamatot érdemes indítani, és amelyek megdolgozása nélkül nem tudunk magasabb szintekre lépni. A hanganyagok eredeti tartalmát megőrizve készült el minden egyes rész írásos verziója.

Ez a könyv azért készült, hogy a saját tempódban, egyes – téged érintő – témákat alaposan át tudj gondolni, be tudj fogadni. Nemcsak olvasásra szánom, sokkal inkább önismereti folyamatnak. Találsz benne elgondolkodtató kérdéseket, izgalmas nézőpontokat, hasznos tanácsokat, gyakorlatokat, és hiszem, hogy megleled benne önmagadat is, egy tisztább, önazonosabb minőségedben.

Legyen ez a könyv a te Ébresztőd is!